Червена коса

Червеният цЧервена косавят на косата навлезе в модните тенденции в последните години. Много от световните звезди вече са избрали тези огнени нюанси за своята визия. За някои жени това е доста смело решение и трудно биха се боядисали в тази гама. Но в момента на пазара се предлагат много интересни цветове, от тъмни до много искрящи. Всяка дама, която има желание да промени стила си, смело може да предприеме тази крачка за една страхотна червена прическа, с която никога няма да остане незабелязана.

Добавянето на цвят в червената гама за вашата коса предлага разнообразие от възможности, независимо от това, какво ниво сте избрали или какъв е вашия встестен цвят на косата – светъл или тъмен. Можете да изберете дълбоки нюанси на бордо, кестен, джинджифил или да някои по-ярък огнен цвят.

Добрата новина е, че всеки може да носи някакъв нюанс на червеното. Някои от тях изглеждат естествено, а други не. Ключът е в това, да научите, кои нюанс на червената боя, ще работи най-добре за вас и след това да обърнете внимание и на грима си, особено на червилото.

Кой червен нюанс е подходящ за вас? Охладител, пурпурни и винени нюанси най-добре ще стоят на жени с по-тъмен цвят на косата. Червените цветове отиват на повечето тонове на лицето, тъй като те добавят богатството и здравословен блясък на кожата. Ако имате бледа кожа добавянето на твърде искрящ цвят със злати или жълти оттенъци базирани в червената боя, ще засилят светлата ви кожа и може да придобиете малко болнав вид. Ако имате матов тен, ще бъде по-лесно за вас да изберете по-тъмните и по-хладните нюанси.

Съвет:

Често можете дЧервена косаа засилите червения си цвят, например със специален шампоан за червенокоски, които имат фин пигмент и тонизираща формула. Можете да го използвате при всяко измиване на косата. На пазара се предлагат и много балсам оцветители, които ще подобрят цвета ви, още повече. Можете да ги нанасяте по дължината на цялата коса, винаги когато ви се струва, че боята ви е изсветляла. Така няма да се наложи да се боядисвате толкова често, а и ще предпазите косъма и скалпа си, от допълнително увреждане и изтощаване.

Ако сте решите да смените вашия цвят на косата с червен нюанс, можете да добавите и смяна на прическата към новия ви стил. Отново имате многобройни възможности, от дълга до къса фънки прическа. Червените цветове ще работят в тандем с всякаква визия.

За да добавите „подправка“ към вашия вече „пикантен“ цвят, сложете няколко акцента или кичура, за да направите по-голям контраст и да създадете илюзията за движение на вашия цвят. Можете да боядисате косата си в основен червен цвят и да добавите, няколко вътрешни руси кичура, които ще се виждат само, когато вие пожелаете. Ако се вгледате от близо, ще видите, че най-естествените червени коси са комбинация от много нюанси на червеното и златното.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>